El Real Madrid gana la Supercopa de España goleando 4-1 al Barcelona

/
14 de enero de 2024
/
02:59 pm

Real Madrid’s Brazilian forward #07 Vinicius Junior celebrates with his teammate English midfielder #5 Jude Bellingham after the former scored his team’s first goal during the Spanish Super Cup final football match between Real Madrid and Barcelona at the Al-Awwal Park Stadium in Riyadh, on January 14, 2024. (Photo by Giuseppe CACACE / AFP)

El Real Madrid se proclamó campeón de la Supercopa de España este domingo al golear al Barcelona 4-1 en el estadio Al-Awwal de Riad, impulsado por un triplete de Vinicius.

‘Vini’ abrió el marcador (7), repitió apenas tres minutos después (10) y cerró su cuenta de penal (39), haciendo inútil el gol de Robert Lewandowski (33) tras la sentencia de Rodrygo en el segundo tiempo (64). AFP